Afbeelding: 2021-Marco Heutinck (web)
Marco Heutinck bij het ballenrek voor de O13-1

Jeugdcommissie blij met aanschaf nieuwe materialen!

25-10-2021

Als jeugdcommissie willen we Marco Heutinck even in het zonnetje zetten.

 

Afgelopen zaterdag heeft hij de bestelde nieuwe materialen overhandigt aan Ilona Wolters van de jeugdcommissie. Als jeugdcommissie inventariseren we aan het begin van het seizoen wat er allemaal nog ontbreekt en we graag aan zouden willen schaffen. Na goedkeuring van het hoofdbestuur sturen we de informatie door naar Marco. Helaas komen we na een eerdere bestelling er soms achter dat we nog iets zijn vergeten of graag ook nog aan willen schaffen.

 

Gelukkig weet Marco van aanpakken en regelt dit heel goed en heel snel voor ons. En daarom verdient hij een pluim. Marco bedankt!

 

Wat is er aangeschaft:

  • Voor alle jeugdteams een ballennetje voor de wedstrijddagen. Dit ballennetje kan bewaard worden in de voetbalkledingtas.
  • Nieuwe hesjes voor onze jeugdtrainers. Als het goed is zijn alle trainers nu goed voorzien.
  • 15 nieuwe ballen speciaal voor de O13-1. Zij trainden de laatste jaren met te lichte ballen. Omdat de O15-1 en O15-2 op dezelfde avonden trainen, kunnen deze ballen niet door de O13-1 gebruikt worden. We hopen dat de O13-1 met deze zwaardere ballen zich nog sneller kunnen ontwikkelen als voetballer.

 

De jeugdcommissie

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae