8688

Jeugd Voetbal Beleids Plan en Pedagogisch Beleidsplan

7-9-2020

Uitnodiging voor trainers, leiders en keeperstrainers van onze jeugd t/m de o19 en de heren 1,2 en 3.

 

Zoals al eerder vermeld door de jeugdcommissie is in coronatijd en de zomer door onze Hoofd Opleidingen, Michel Ballast, het Technisch en Pedagogisch Beleidsplan in samenwerking met de jeugdcommissie geschreven en door het bestuur goedgekeurd (mee-beslissen).

 

Het wordt tijd dat de trainers en het overige jeugdkader hierover wordt geïnformeerd (mee-denken). We hebben gekozen voor drie verschillende avonden waarbij Michel de beleidsplannen gaat presenteren. In verband met de landelijke ontwikkeling wat betreft de (vernieuwde) coronamaatregelen hebben we even gewacht om zeker te weten hoe we deze avonden op een verantwoorde manier kunnen organiseren. Hierom zal de presentatie gehouden worden bij Spilman en niet in onze kantine.

 

We hebben geprobeerd om rekening te houden met de trainingsavonden, zodat alle trainers hun eigen trainingen kunnen laten doorgaan. Ook zullen de teams die onder dezelfde coördinator vallen op dezelfde avond worden uitgenodigd (uitzondering daargelaten). We hebben een schema gemaakt. We hopen dat iedereen op de avond kan komen op de dag waarin ze zijn ingedeeld. Ben je niet in de gelegenheid om op de voorgestelde avond te komen, dan horen we dat graag. We horen ook graag op welke andere avond je wel in de gelegenheid bent om te komen. Geef dit aub door zodat wij weten hoeveel personen er komen op een avond. Voor het tijdstip van 18.30 uur is gekozen omdat om 20.00 uur de muziek begint te repeteren.

 

Datum

Trainers en overig kader

Tijd

Maandag 14 september

JO8

18.30 uur: Pedagogisch beleidsplan

19.15 uur: Technische beleidsplan

 

 

JO9

 

J010

 

J011

Donderdag 17 september

J013

19.30 uur: Pedagogisch beleidsplan

20.15 uur: Technische beleidsplan

 

 

J015

 

Keeperstrainers

 

Dinsdag 22 september

J012

18.30 uur: Technisch Beleidsplan

19.15 uur: Pedagogisch Beleidsplan

 

Circuittrainers

 

J017

 

J019

 

Trainers H1, H2 en H3

Opmerking: i.v.m. training kunnen deze trainers na het eerste gedeelte weg.

 

 

Op deze avond horen we ook graag of er nog aanvullingen wenselijk zijn en of we overal aan hebben gedacht. De bedoeling is dat we vanaf dit seizoen met beide beleidsplannen gaan werken. Na deze avonden zullen de ouders worden geïnformeerd (mee-weten).

 

Tot binnenkort!

 

Namens de jeugdcommissie,

 

Michel Ballas - Hoofd Opleidingen

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae