Afbeelding: 2021-VIOS magazine (web)

Jan Stoteler ontvangt eerste VIOS magazine

10-7-2021

Beltrum - Het VIOS magazine is weer van de pers gerold. Afgelopen zaterdag mocht Jan Stoteler het eerste exemplaar ontvangen uit handen van Michel Ballast. Jan Stoteler, onder ouderen beter bekend als Jan Kip, is een trouw lid en supporter van VIOS. De afgelopen periode heeft hij het voetbal en de contacten gemist. Hij is hersteld van enkele zware operaties en staat te trappelen om sportpark ‘de Sonders’ weer te bezoeken.

 

In de editie 2021-2022 staan naast alle wetenswaardigheden weer volop verhalen en interviews. Verhalen niet alleen over voetbal. VIOS heeft een centrale rol in de beltrumse samenleving. Sportpark ‘de Sonders’ is de plek voor ontmoetingen, verhalen en herinneringen. Wonen in Beltrum wordt aantrekkelijker door een plek als ‘de Sonders’.

 

Benji Beunk was wederom een grote hulp bij de productie van het magazine. Dit jaar mede mogelijk gemaakt door ‘de Feestfabriek’. “Helaas geen Zwarte Cross dit jaar, maar het geeft meer ruimte om mijn club te helpen”. Zijn baan heeft hij nog en Benji is blij met zo een werkgever in deze lastige periode. Al voor de vijfde keer verzorgde hij de vormgeving van het magazine dat net als andere jaren huis aan huis wordt verspreid binnen het postcodegebied van Beltrum. Net als andere jaren verzorgde Marco Heutinck de foto's in de rijk geïllustreerde gids. Ook deze editie is wederom een prachtig exemplaar geworden.

 

Michel Ballast is dit jaar bijzonder druk geweest met het opzetten van een alternatief programma voor de jeugd. Competities gingen niet door en je wilt de jeugd wat bieden. ‘Het kost extra tijd, maar je krijgt er ook extra energie van!’, aldus Michel.

Wat komt er allemaal aan bod?

De 60-pagina tellende gids is wederom fullcolour en Jan Kip is onder de indruk.  Alle ontwikkelingen welke er gaande zijn op en rond sportpark ‘de Sonders’, maken indruk op Jan. De knipoog naar ‘de baas van de aarde’, en het ‘verhaal van clubman Frans Nijbroek’ zijn herkenbaar. Samenleven en samendoen. Frans en Jan kijken uit naar de nieuwe competitie en een bezoek aan de gerenoveerde kantine. John en Thijs doen verslag van de laatste ontwikkelingen. Jan Bouwmeesters knipt, plakt en archiveert. Lees zijn verhaal en weet hem te vinden.

 

Ook is er aandacht voor de nieuwe hoofdsponsor Marboma en Eline Ribbers de nieuwe voorzitter van TTV Bisons. Ze kijkt er erg naar uit. “Het is super tof om als vrouw onderdeel te zijn van deze mannensport.” Paul Heutinck is bekend als ontwerper van de Achterhoekse vlag. Het interview met hem geeft een nieuw en verassend inzicht. “Ongelofelijk”, zo is de reactie van Paul.

 

De vele sponsors en leden buiten Beltrum krijgen het magazine toegestuurd. Net als andere jaren is er een extra uitgiftepunt op De Sonders voor overige belangstellenden. Gezien de grote vraag van de afgelopen jaren is de oplage vergroot.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae