Afbeelding: 2020-360 sportsintelligence

Informatieavond video-systeem 360sportsintelligence.

7-9-2020

Uitnodiging voor trainers en leiders van de Jo13 t/m de senioren (heren en dames).

 

We zijn als vereniging ondertussen al een (driekwart) seizoen bezig met het camerasysteem van 360sportsintelligence.nl. Een aantal trainers hebben er het hele seizoen mee gewerkt, een aantal hebben een enkele wedstrijd opgenomen (en besproken met het team). Na dit oefenjaar willen we ook de overige elftallen (teams die op groot veld spelen) de gelegenheid geven om met dit systeem te gaan werken. Onze Hoofd Opleidingen, Michel Ballast, zal jullie deze avond meenemen in de werking van het camerasysteem zodat jullie er de komende seizoenen mee kunnen werken.

 

De informatieavond is gepland op maandag 21 september om 21.00 uur. Voor dit tijdstip is gekozen zodat de trainers van de jeugdteams er gewoon bij kunnen zijn of later kunnen aansluiten. Aan de hand van het aantal opgaves ga ik bekijken op welke locatie we deze bijeenkomst gaan organiseren. Je wordt deze avond aangeraden je laptop mee te nemen en voor deze avond alvast de app van 360sportsintelligence te downloaden op je smartphone (zie afbeelding uit de Appstore). Via deze app kun je tijdens de wedstrijd situaties “taggen”.

 

We werken deze avond met een opgave! Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar hoofdopleidingen@viosbeltrum.nl of door onderstaand formulier in te vullen. We hopen op een mooie opkomst.

 

Namens de Technische Commissie - Michel Ballast - Hoofd Opleidingen

 

Meld je hier aan!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae