Informatieavond ouders

7-5-2021

Het huidige seizoen is nog aan de gang, echter zijn we als jeugdcommissie de afgelopen maanden druk bezig geweest met de indeling voor volgend seizoen. De teamindeling zouden we graag door middel van ouderavonden en voor de JO17 t/m JO19 een informatieavond willen presenteren. Deze punten zullen worden gepresenteerd tijdens deze avond:

 

  • Bekend maken welke spelers er in welk team zitten
  • Wat het beleid is van VIOS B waardoor we tot deze indeling zijn gekomen
  • Dat we vanaf dit seizoen werken met een Jeugd Voetbal Beleids Plan en wat dat inhoud voor jou of jouw kind.
  • Dat we vanaf dit seizoen werken met een pedagogisch beleidsplan en bijbehorende kernwaarden, waarom deze er is en welke informatie je er kunt vinden.

 

Vorig seizoen hebben we de ouderavonden helaas niet door kunnen laten gaan in verband met de toenmalige coronamaatregelen. Dit jaar gaan we het voor het eerst en hopelijk voor het laatst online via teams proberen. In de week voorafgaand krijgt u een link via de app opgestuurd en weet u ook in welke leeftijdscategorie uw zoon of dochter dit seizoen valt. Mocht u meerdere kinderen op voetbal hebben, dan kunt u de vergadering verlaten na het bekend maken van de teamindeling als je de informatieavond een andere dag in de week al helemaal hebt gevolgd.

 

Bij deze ouderavond zal Benny Krabbenborg als (oud)jeugdvoorzitter, de leeftijdscoördinator en Michel Ballast als Hoofd Opleidingen aanwezig zijn namens de jeugdcommissie. Hieronder volgt het schema voor de ouderavonden:

 

Datum Voor wie Aanvang Coördinator
Maandag 17 mei 2021 Ouders van de leeftijd O8 t/m O9 20.30 uur Ilona Wolters
Dinsdag 18 mei 2021 Spelers van de O17 t/m O19 20.00 uur Luke te Woerd
Woensdag 19 mei 2021 Ouders van de leeftijd O10 t/m O12 20.00 uur Jordy Zieverink
Donderdag 20 mei 2021 Ouders van de leeftijd O13 t/m O15  20.00 uur Bart Ribbers
  (spelers zijn naast de ouders ook welkom)    

 

Na de informatieavond zullen we de teamindeling vrijdag 22 mei op de website plaatsen en is dan voor iedereen terug te bekijken of volledig te bekijken. In het kader van MEE-WETEN (zie laatste bladzijde VIOS-magazine) hopen we jullie allen te kunnen verwelkomen op één van deze avonden. Afmelden graag bij de betreffende leeftijdscoördinator.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae