Afbeelding: 2020-jeugdtoernooi individueel (web)

Individueel mixtoernooi jeugd vv VIOS B.

7-11-2020

Beltrum 7 November - Er worden wedstrijden gespeeld op sportpark 'De Sonders'.  Geen competitie, want corona, maar een eigen toernooi voor de jeugdleden van vv VIOS B.

 

De reguliere KNVB competitie zal dit jaar (tot aan de winterstop) niet meer worden hervat. Om toch te kunnen blijven voetballen, te blijven ontwikkelen en de spelers goed te kunnen blijven volgen heeft Hoofd Opleidingen Michel Ballast initiatief genomen om de komende zeven zaterdagen voor de jeugd t/m O15 elke zaterdag een toernooi te organiseren.

 

Vandaag was de eerste afspraak en onder fantastische weersomstandigheden is het eerst jeugdtoernooi gespeeld. Hoofd Opleidingen Michel Ballast heeft een individueel mix toernooi georganiseerd. Ieder deelnemer wordt keer op keer in een ander team ingedeeld. Met het resultaat van de wedstrijd worden punten behaald. Deze worden individueel bij elkaar opgeteld en zo wordt er een eindstand opgemaakt.

 

Eindstand O7-O8-O9  
Wytse Baks 74 punten
Rens Wiegerinck 73 punten
Catoo Maarse 71 punten

 

Eindstand O10-O11-O12
Fedde Dibbelink 81 punten
Wout Stoteler 79 punten
Jorn Groote Haar 78 punten

 

Bij de organisatie heeft Michel hulp gekregen van kader en ouders. Samen zorgden zij voor veel blije gezichten op sportpark 'de Sonders'. De aftrap voor een mooi najaar is gedaan, de komende zaterdagen volgt meer. Elk toernooi krijgt hierbij een aparte naam en een aparte invulling. Meer informatie op www.viosbeltrum.nl.

Fotoalbum individueel mixtoernooi

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae