Afbeelding: 2017-Leo te bogt

In memoriam Leo te Bogt

12-6-2018

Afgelopen maandag 11 juni ontvingen wij het droevige bericht dat ons lid en oud-voorzitter Leo te Bogt is overleden. We wisten dat hij ruim twee weken geleden werd getroffen door hartfalen. De situatie was ernstig en toch waren er telkens signalen van hoop. In de nacht van zondag op maandag werd een extra complicatie Leo fataal. Leo mocht 57 jaar oud worden.

 

Een trouw en aimabel lid, zo kunnen we Leo omschrijven. Maatschappelijk zeer betrokken. In de periode van 1996 tot 2002 was hij voorzitter van onze club. Zijn bestuursstijl was bewonderingswaardig. Hij voelde de familieclub VIOS haarfijn aan en was de voorzitter voor iedereen. In zijn bestuursperiode werd de eerste stap gezet met de opwaardering van onze accommodatie. De verbetering rondom de bestuurskamer en de bouw van de tribune werden gerealiseerd.

 

Ook na zijn bestuursperiode bleef Leo zeer begaan met onze club. Lange tijd verzorgde hij de kantinediensten en sinds zijn zoon Arjan zijn opwachting maakte in ons eerste, stond hij nog vaker met zijn vrouw Els langs de lijn. Bij menig nieuwjaarsreceptie of dartavond was hij een graag geziene gast. Voor al zijn vele en fantastische werk voor VIOS werd hij in 2002 benoemd tot Lid van Verdienste.

 

VIOS is in rouw. De vlag op de Sonders hangt halfstok. Leo heeft veel voor onze vereniging betekend. Wij zijn hem veel dank verschuldigd en zullen hem gaan missen.

 

Wij wensen zijn vrouw Els, de kinderen Arjan en Anne, Martijn, Jarno, moeder Te Bogt en verdere familie alle sterke toe. Heel VIOS leeft met de familie mee in deze moeilijke dagen.

 

Bestuur vv VIOS B

Theo Helmers, voorzitter

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae