Afbeelding: 2015-sportpark De Sonders (web)

hondenuitlaatplek sportpark 'de Sonders'?!?

22-11-2019

Sportpark ‘de Sonders’ is een open sportpark en dat willen we graag zou houden. Hondenliefhebbers zijn welkom maar wij vragen hen wel rekening te houden met sporters en vrijwilligers!

 

Wel je hond uitlaten en niet de rommel opruimen is toch onfatsoenlijk? Wij zijn blij met onze vrijwilligers. Goed gemotiveerd komen zij naar ons sportpark om de boel netjes te houden. Helaas trappen zij en onze sporters met enige regelmaat in hondenpoep. Of nog erger, een vrijwilliger die met een bosmaaier in een hondendrol belandt? Van boven tot onder in de rommel van een ander. Dat kan echt niet!

 

Met mekare, veur mekare betekent ook discipline nemen bij het uitlaten van je trouwe viervoeter. Ruim het op en neem het mee naar huis, ook wanner jouw hond zijn behoefte in de bosschages doet. Op sportpark ‘de Sonders’ staan dan wel veel vuilnisbakken. Echter, ook dit is niet de juiste plek voor een hondendrol. Het gaat stinken en zorgt voor ongemak, zeker in de zomer! Ook de afvoer van de drainage is geen goede plek. Deze week vonden we hier een plastic zak met inhoud. Opruimen en meenemen naar huis!

 

Met elkaar houden we het sportpark schoon en netjes! 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae