Afbeelding: 2015-sportpark De Sonders (web)

hondenbezitters - hardleers (3e oproep)

30-12-2020

Sportpark ‘de Sonders’ is een open sportpark en dat willen we graag zou houden. Eind 2019 jaar deden wij een oproep aan hondenbezitters welke ons sportpark bezoeken. Halverwege 2020 plaatsten wij een herinnering!

 

Het afgelopen jaar hebben veel vrijwilligers gewerkt aan ons sportpark. Naast de voetballers kunnen nu ook survivalrunners, volleyballers en handballers gebruik maken van deze accommodatie. Het is erg mooi geworden en er wordt veel gebruik van gemaakt.

 

Met veel spijt constateren wij der er helaas nog hondenbezitters zijn welke onvoldoende rekening houden met  onze oproep. Enkele hardnekkige, asociale elementen ruimen nog altijd niet hun troep. Inmiddels wordt er ook hondenpoep aangetroffen in de nieuwe survivaltrainingsaccommodatie. Bijzonder spijtig en het toont aan dat er helaas mensen zijn die geen rekening willen houden met een ander. Nogmaals een oproep aan de hondenbezitters om hun gedrag aan te passen!

 

Wij willen een open sportpark zijn voor ALLE inwoners van Beltrum. Enkele hondenbezitters maken dit stilaan onmogelijk! Wij vragen de hondenbezitters hun voornemens voor 2021 even goed op een rij te zetten!

 

Met elkaar houden we het sportpark schoon en netjes! Nu ook graag de medewerking van de hondenbezitters! Ruim je rommel op! Ben je getuige, meldt dit dan bij Bennie te Veluwe of Marco Heutinck.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae