Afbeelding: 2019-hollandse dag (web)

Hollandse dag wordt groot feest

28-10-2019

Beltrum 20 Oktober - Hollandse dag op sportpark 'de Sonders' wordt een groot feest. 

 

Na heren-3 weet ook heren-2 een prima invulling te vinden bij hun zondagdienst. Een feestelijk aangeklede kantine met volop Hollandse elementen is de basis voor een gezellige middag. Met hulp van John en Thijs waren er ook saucijzen verkrijgbaar. Daarboven op een programma met mooie wedstrijden: PSV-AZ, VIOS B.-Rietmolen en de klassieker Ajax-Feyenoord. Vooraf kon er ingezet worden op de verschillende wedstrijden. Pascal en Tjerk zorgden voor de administratie.

 

De poule werd gewonnen door Joost Tuinte en Bennie Nijhuis. Van alle drie wedstrijden hadden zij de juiste winnaar voorspeld en van één wedstrijd ook nog de juiste uitslag. Hiermee winnen zij twee kaarten voor de bierproeverij aanstaande zaterdag 16 november.

 

Voor de gasten uit Rietmolen was de er een aangepaste molen opdat ze zich thuis konden voelen. VIOS wint met 5-0 van Rietmolen en Kevin heeft vervoer geregeld. Helaas voor hem kon Feyenoord geen vuist maken. Desalniettemin een geslaagde middag. Complimenten voor VIOS heren-2 voor een goede sfeer in huiskamer 'de Spilsoos'.

Fotoalbum Hollandse dag

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae