Link: http://www.rabobank.nl/noa

Hart voor de Achterhoek - Kom in Actie

16-3-2018

vv VIOS B. en Stichting Accommodatie VIOS Voetbal doen mee aan de Rabobankactie Hart voor de Achterhoek. Van 22 Mei tot en met 6 Juni kunnen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard en daarvoor hebben wij jouw hulp nodig.

 

Kom in actie en steun onze club!

Ken jij mensen die lid zijn van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen tussen 22 Mei en 6 Juni hun stem op onze club uitbrengen. Dus kom in actie en vraag hen op ons te stemmen!

 

Hart voor de Achterhoek: € 400.000,- voor verenigingen en stichtingen

Via Hart voor de Achterhoek stelt Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek een bedrag van € 400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hen bankieren. De leden van de bank mogen vijf stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen. Leden kunnen maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. Iedere stem is dus geld waard. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer geld er verdiend wordt. Op de website www.rabobank.nl/noa vind je alle informatie over Hart voor de Achterhoek. Wil je de actie op sociale media promoten? Gebruik dan #HartvoordeAchterhoek. en @RabobankNOA.

 

Lidmaatschap van de Rabobank

Een klant van de Rabobank is niet per definitie lid. Iedere klant van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek die 16 jaar of ouder is, kan lid worden van de bank. Alle leden die op 1 April 2018 lid zijn van de bank mogen meestemmen. Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap op  https://www.rabobank.nl/particulieren/leden.

logo Rabobank

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae