Afbeelding: 2018-vriendinnendag (web)

Goede opkomst bij VIOS Vriendinnendag

17-11-2018

Zaterdag 17 November - VIOS Beltrum organiseert een Vriendinnendag om meiden kennis te laten maken met de voetbalsport en met het meidenvoetbal bij VIOS. Op deze meidenvoetbalmiddag mochten alle meidenleden hun vriendinnetje, klasgenootje, buurmeisje of nichtje meenemen om samen te voetballen. 

Om 13.30 uur verzamelden bijna 40 meiden zich op Sportpark de Sonders. Onder begeleiding van speelsters van VIOS VR1 werden zeven voetbalspelen gespeeld, waaronder een looptraining onder begeleiding van Emiel Koster, partijspel, dribbelkoningin en penalty schieten. 

 

Onder de deelneemsters waren 15 meiden welke nog geen lid zijn. Leden en niet-leden konden hun talenten laten zien. Niet alleen bij Oranje zijn er veel nieuwe talenten (zo liet de overwinning van gisteravond tegen Frankrijk zien), ook bij VIOS is er volop talent!


Na een welverdiende pauze onder genot van een glas ranja werd de middag afgesloten met drie partijen. In de kantine werden nog certificaten uitgedeeld aan de deelnemers. Voor het harde werken en de inzet werden de meiden beloond met wat te snoepen en te drinken. Al met al een geslaagde middag!

Fotoalbum vriendinnendag

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae