Gevonden voorwerpen - kleding

13-7-2021

Nu het seizoen is afgelopen beginnen de voorbereidingen voor volgend seizoen. Bij het opruimen van de portocabin zijn we nog een aantal gevonden kleding tegen gekomen van waarschijnlijk onze leden. Hieronder volgt een foto met de beschrijving. Mocht er iets tussen zitten van jou, doe dan even een berichtje naar Michel Ballast en hij zal een moment met je afspreken om het op te halen. De kleding wordt tot begin augustus bewaard, daarna gaat het mee in de kledingbox in Beltrum.

Afbeelding: 2021-gevonden voorwerpen (1)

Het trainingsjasje links is maat 152 en heeft geen initialen of naam. Het VIOS jasje rechts is maat 128 en heeft ook geen naam. Deze trainingsjasjes gaan uiteraard weer terug naar de kledingcommissie als deze niet worden geclaimd.

Afbeelding: 2021-gevonden voorwerpen (2)

De blauwe jas met groene tinten (links op de afbeelding) is maat 16/176 van het merk Cars Jeans. In de rechterjaszak zit een mondkapje. De rechterjas is een trainingsjasje van Hummel en maat S.

Afbeelding: 2021-gevonden voorwerpen (3)

De rechterbroek is van het merk Puma en is maat XL. Daarnaast ligt een broek van het merk KWD en is maat L. In het midden ligt een trainingsbroek van het merk NIKE en is maat M. De volgende broek is een trainingsbroek van ADIDAS en heeft maat L en de inscriptie IZ of ZI. Als laatste ligt er een korte dames broek/ ¾ broek van het merk MOREAU (maat 8) en op de zijkant is VIOS Beltrum geschreven.

 

Mocht u een broek of jasje herkennen, neem dan contact op en we zorgen dat je je eigendom weer terug in bezit krijgt.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae