Afbeelding: logo sportcentrale (blanco)

Geef energie aan de jeugd - herinnering

17-12-2022

Beltrum 12 November De VIOS-wijzer is dit weekend bezorgd. Graag delen wij het artikel 'Geef energie aan de jeugd'

 

In zowel november als in december ontvangen alle huishoudens een vergoeding van € 190,- per maand voor de gestegen energiekosten. Er zijn mensen die het heel hard nodig hebben, voor anderen is deze vergoeding minder belangrijk. Bij de Sportcentrale Vios hebben zich meerdere mensen gemeld die anderen graag verder willen helpen in deze dure maanden. 

 

Als verenigingen van Vios willen we uiteraard graag dat alle jeugd ook in deze tijd kan blijven sporten. Vanuit onze sociale en sportieve betrokkenheid willen we daarom de helpende hand bieden aan mensen die het financieel momenteel echt nodig hebben. Ouders/verzorgers van onze jeugdleden die hiervoor in aanmerking willen komen, kunnen zich melden bij onze VertrouwensContactPersonen.

 

We doen een oproep aan iedereen die dit Beltrumse initiatief een warm hart toedraagt en de energiecompensatie kan missen, om een bijdrage te leveren. Dit kan uiteraard de gehele bijdrage van 2 x € 190 zijn, maar ook een gedeelte is meer dan welkom. De eerste energiecompensatie ontvangen we eind november. We hebben hiervoor een aparte rekening geopend op naam van de Sportcentrale: NL14 RBRB 8812 1129 00. Elke donatie komt uiteindelijk terecht bij de jeugd van Vios. Daar zorgen we voor!

 

Laten we met z’n allen vanuit de energiecompensatie veel energie leveren aan onze jeugd!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae