Afbeelding: 2021-football mania (web)

Football Mania op de velden van VIOS Beltrum.

29-5-2021

Marble Mania, bekend van TV, werd naar het hoofdveld van VIOS Beltrum gehaald en omgetoverd tot Football Mania. Het ging vandaag dus niet om de knikkers! Op deze mooie zaterdag konden onze jeugdleden van de o7 t/m de o12 hun passing-skills laten testen op het hoofdveld van VIOS Beltrum. De spelers gingen in zes groepen de negen onderdelen langs om individueel zoveel mogelijk punten te verdienen. In de volgende negen spelletjes konden ze punten verdienen door de bal zo nauwkeurig mogelijk te passen/mikken over de grond:

 

Penalty schieten

Elke speler mag 5 ballen schieten op een klein doeltje, waarbij twee andere spelers mogen proberen deze bal met hun eigen bal weg te tikken.

 

Kleuren mikken

Er stonden verschillende kleuren pionnen naast elkaar met verschillende waardes. Wie schiet de meeste of de juiste pionnen om?

 

Sjoelen

De spelers probeerden vijf ballen één voor één tussen de poppen door te passen om zo zoveel mogelijk punten te halen. Elk gat tussen de poppen levert punten op, net als bij het sjoelen.

 

Grote knikker

Probeer met vijf ballen zo vaak mogelijk de grote bal te raken met je eigen voetbal. Met elke bal die raak wordt geschoten krijg je meer punten.

 

Darten

Er was een dartbord met lint gemaakt op het gras naast het hoofdveld. Elk vak heeft een andere waarde. Het middelste vak is het meeste punten als de bal daar in blijft liggen. Wie haalt de meeste punten met vijf ballen?

 

Bekijk de uitslagen op de <volgende pagina>.

Fotoalbum football mania

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae