Afbeelding: 2020-sportpark de Sonders (web)

Financiële steun voor sport- en cultuuraccommodaties in Berkelland

8-3-2023

Stichting Accommodatie VIOS Voetbal is ontstaan na de privatisering van sportpark ‘de Sonders’. Hierbij komt zij op voor de belangen van de gebruikers.Belangrijkste gebruikers zijn vv VIOS B., TTV Bisons en SSB.

 

Samen proberen we sportpark ‘de Sonders’ up-to-date te houden. Net als andere verenigingen met een eigen accommodatie zijn we de laatste jaren geconfronteerd met met extra uitgaven, zoals energie en verhoogde kosten van arbeid en materialen.

 

Vandaag bereikte ons het bericht dat Berkellandse sport- en cultuurverenigingen en – instellingen met een eigen accommodatie in de gemeente, voor de jaren 2022 en 2023 gecompenseerd worden voor betaalde Onroerendezaakbelastingen (OZB). Met extra dank aan de inzet van Beltrumse raadsleden. Zij brachten in de gemeenteraad al vaker onder de aandacht dat er een kostenscheefgroei is ontstaan. Mensen uit de praktijk met waardering voor vrijwilligers.

 

Voor Stichting Accommodatie VIOS Voetbal een mooie opsteker die zeer van nut is bij de exploitatie van sportpark ‘de Sonders’.  Zeker op termijn maakt dit een groot verschil voor ons!

 

Bron: https://www.gemeenteberkelland.nl/actueel/sport-en-cultuurverenigingen-en-instellingen-krijgen-compensatie-ozb-over-2022-en-2023/

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae