Afbeelding: 2021-filmpremiere kernwaarden

film première: Kernwaarden VIOS Beltrum

12-11-2021

Het is eindelijk zover! De filmpjes van de “6 kernwaarden voor de wedstrijd” en de “6 kernwaarden voor de training” zijn af en zijn 10 november 2021 in première gegaan, exclusief op onze website! In deze filmpjes laten onze jeugdleden, die de hoofdrollen vertolken, zien hoe wij als VIOS Beltrum bij zowel de junioren en senioren met elkaar om (willen) gaan. In de filmpjes komt de omgang met medespelers, de tegenstander, trainers, leiders en scheidsrechters naar voren. We vinden het belangrijk hoe wij als vereniging ons presenteren en hopelijk laten deze filmpjes (met een vleugje humor) zien hoe we dat samen willen doen. Ook hopen we dat deze kernwaarden, door het te filmen, meer (jeugd)leden zullen bereiken.

 

We zijn erg blij met de medewerking van onze jeugdleden, trainers en alle andere ‘acteurs’ bij het filmen van de verschillende kernwaarden. De filmpjes zijn gefilmd en gemonteerd door Ronald van Hal, tevens leider van VIOS B O15-2. Toen hij werd benaderd was hij gelijk enthousiast en in samenwerking met de jeugdcommissie en met name Michel Ballast werd het script geschreven. We zijn erg enthousiast over het eindresultaat! Ronald heeft er vele vrijwillige uren in gestopt en daarom hebben wij Ronald bedankt door hem te verrassen met een dinerbon bij één van onze sponsoren. Nogmaals ontzettend bedankt Ronald!  

 

De kernwaarden Training en Wedstrijd zijn vorig seizoen gelanceerd in het door de Hoofd Opleidingen geschreven Pedagogisch Beleidsplan. Voor een uitgebreide schriftelijke uitleg van de Kernwaarden kun je de link volgen.

Kernwaarden VIOS B training

Kernwaarden VIOS B wedstrijd

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae