Afbeelding: 2020-Emmanuel Bassey (web)

Emmanuel Bassey nieuwe trainer VIOS-H2

11-6-2020

Met ingang van het seizoen 2020-2021 is Emmanuel Bassey de nieuwe trainer van Heren 2. Hij volgt Michel Ballast op die na 4 seizoenen stopt.

 

De in Aalten woonachtige Emmanuel (50 jaar) is geboren in Nigeria en woont al ruim 20 jaar in Nederland. Hij is voor het derde seizoen nu trainer / coach bij AZSV 3. Daarvoor heeft hij onder andere gewerkt bij Zelos en Dinxperlo. Emmanuel is in bezit van TC-3 en bezig met de opleiding TC-2. Helaas heeft hij deze opleiding dit voorjaar nog niet af kunnen ronden door COVID-19. Emmanuel is enthousiast over VIOS, de spelersgroep en de accommodatie. Hij heeft er heel veel zin aan om bij VIOS te komen werken. Wij wensen hem dan ook veel voetbalplezier en succes toe binnen onze vereniging!

 

Michel Ballast heeft mooie seizoenen gekend met Heren 2, met als hoogtepunt het kampioenschap in het seizoen 2018-2019 met promotie naar de 3e klasse. Mede dankzij Michel staat er nu een talentvol en ambitieus elftal. We willen Michel bedanken voor zijn inzet voor het 2e elftal en wensen hem alle succes toe in zijn rol van Hoofd Opleidingen binnen VIOS.  

Fotoalbum - Emmanuel Bassey nieuwe trainer VIOS-H2

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae