Eerste zaalvoetbalzondag zit er op!

27-2-2022

Afgelopen zondag is het eerste zaalvoetbaluurtje voor de jeugd onder de 15 jaar gehouden. Veertien jongens en meisjes hebben samen van 12.45 tot 13.45 uur, onder leiding van Michel Ballast, een uur lang drie verschillende voetbalactiviteiten gevolgd.

 

De eerste twintig minuten trainden de jongste spelers (t/m O11) in één zaaldeel op techniek. Dribbelen tussen kegels (mijnenveld), één-tweetjes via de banken en het stoppen van de bal door de voet erop te zetten. De oudste spelers (O12 t/m O15) trainden aan de andere kant van de zaal. Hier was ook een parcours uitgezet waarbij de spelers trainden op de passing, de bal terughalen achter het standbeen en het afronden op doel. Ook konden ze proberen de bal te mikken in een open kast.

 

Na deze twintig minuten begonnen we met de eerste partijvorm. Elke speler had een eigen doeltje, waarbij je even moest wisselen bij een tegendoelpunt. Zo hielden de spelers energie over voor de eindpartij dat we de laatste twintig minuten hebben gespeeld.

 

We bedanken iedereen die heeft meegedaan. De volgende zaalvoetbalzondag is op 20 maart. Hiervoor kun je je vanaf nu opgeven! Een aantal spelers hebben zich al voor het hele jaar opgegeven, dit kan uiteraard ook.

 

Opgeven kan via paklack@hotmail.com of door een appje te sturen naar 06-20108046. Geef bij de opgave ook aan voor welke dag(en) je je op wilt geven.

 

Groeten Michel Ballast

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae