Afbeelding: 2019-Ynse Hoitink

Eerste wedstrijd voor VIOS B. O23

14-9-2020

VIOS Beltrum gaat vanaf het seizoen 2020-2021 starten met een team van talentvolle spelers onder 23 jaar. Het elftal speelt dit seizoen ongeveer 4 à 5 wedstrijden op de dinsdagavond. Het team is ingeschreven voor de Achterhoek Cup voor O23 teams en de eerste wedstrijd hiervoor wordt gespeeld morgenavond 15 september in en tegen vv Dieren O23 om 20.00 uur. Helaas mogen er in verband met verscherpte coronamaatregelen geen supporters vanuit Beltrum mee naar Dieren. De Achterhoek Cup wordt gespeeld volgens een knock-out systeem. Bij winst zal er automatisch een nieuwe wedstrijd volgen, bij verlies regelt het kader van dit elftal zelf nieuwe wedstrijden. 

 

Het doel is om de talentontwikkeling een nog grotere impuls te geven.

  • Het team zal bestaan uit talentvolle 2e jaars spelers uit de JO19 en de selectie van Heren 1, 2 en 3 die jonger zijn dan 23.
  • De spelers uit JO19 en de eerstejaars senioren krijgen op deze manier een extra prikkel en gaan zo spelen op een hoger niveau met een hogere intensiteit.
  • Spelers die niet de selectie van Heren 1 en 2 hebben gehaald blijven op deze manier in beeld bij de Technische Commissie (TC), Hoofd Opleidingen en de hoofdtrainer.
  • De talentvolle spelers uit de selectie krijgen de taak om in het veld de leiding te nemen en dit geeft een bepaalde verantwoordelijkheid.
  • De wedstrijden worden in onderling overleg met tegenstanders gepland door de trainer van Heren 1, Michel Ballast als Hoofd Opleidingen of Pascal te Bogt als lid van de Technische Commissie.
  • Tegenstanders zullen O19 elftallen zijn van grote verenigingen, 2e elftallen of O23 elftallen van andere verenigingen.
  • De ontwikkeling van de speler staat voorop. De selectie zal voor iedere wedstrijd in onderling overleg worden gevormd door de trainers van bovengenoemde elftallen samen met de TC.
  • De begeleiding zal bestaan uit Michel Ballast en Pascal te Bogt, beiden ervaren trainers en lid van de Technische Commissie. De (assistent)trainer van Heren 1 zal kiezen voor een rol op de achtergrond om o.a. te observeren.

 

Voor dit seizoen zijn er 19 spelers geselecteerd. De definitieve selectie is afhankelijk van blessures en rust.

 

Hieronder de spelersgroep die is geselecteerd voor de wedstrijd tegen vv Dieren o23.

 

Leider/coach: Pascal te Bogt en Michel Ballast

Grensrechter: Jelle klein Gunnewiek

 

1. Flin Schutten - H1

2. Bram Roelvink - H3

3. Chiel Dreierink - H2

4. Jouk Bleumink - H2

5. Niels Haarlink - H2

6. Raun te Bogt - H1

7. Douwe ten Have - H1

8. Raoul Groot Zevert - H1

9. Tom Walterbos - H1

10. Ynse Hoitink - H1

11. Bouke Ratering - H1

12. Chiqo Pol - H1

13. Thomas ten Have - H3

14. Jelmer Koster - JO19-1

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae