Een nieuw seizoen staat voor de deur: de KICK OFF

Een nieuw seizoen staat voor de deur: de KICK OFF

14-8-2021

Afgelopen woensdag 11 augustus 2021 heeft de KICK OFF van het seizoen 2021-2022 plaatsgevonden. Ongeveer de helft van de (nieuwe) jeugdtrainers zijn door onze Hoofd Opleidingen Michel Ballast middels een presentatie voorbereidt voor het nieuwe seizoen.


Alle trainers hebben een boekje ontvangen met de specifieke informatie voor trainers uit het jeugdvoetbal beleidsplan (JVBP) en het pedagogisch werkplan waarmee de club de komende jaren werkt. Het is de bedoeling dat de trainers dit beleid gaan dragen met als doel onze jeugd (nog meer) te ontwikkelen. Hiernaast hebben de trainers een kalender ontvangen en de checklist.


Er is gesproken over de visie wb opleiden, werken met een doelstelling, de RINUS app, blessurepreventie en meer relevante zaken voor onze jeugdtrainers. Na ongeveer anderhalf uur zat de KICK OFF erop. We hopen dat onze (nieuwe) trainers hiermee goed voorbereidt aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.


Aanstaande maandag 16 augustus zal de tweede groep jeugdtrainers worden voorbereid op aankomend seizoen. Op deze maandag zullen ook de eerste trainingen voor onze jeugd starten.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae