Afbeelding: 2020-ballenvangers (web)

Duurzaamheid bij de 'Ondergrondse'

25-7-2020

Met het oog op duurzaamheid is begonnen met het aanpassen van de lichtinstallaties. Handmatige schakelaars worden vervangen door sensoren met als doel energiebesparing. Echter, de 'Ondergrondse' maakt onderscheid in zomer- en winterwerk. De aanpassingen aan de lichtinstallatie behoort tot de categorie winterwerk. Deze klus heeft vertraging opgelopen en daar komt nog bij dat er momenteel zoveel zomerwerk is, dat de “winterploeg” buiten meehelpt de diverse klussen te klaren.

 

Dit heeft tot gevolg dat de logica in de kleedkamers met betrekking tot de lichtinstallatie soms ontbreekt. In bepaalde kleedlokalen schakelt het licht in het voorste deel automatisch bij binnenkomst, terwijl het in de douches nog handmatig moet gebeuren. Vooral bij vertrek is het belangrijk om de handmatige schakelaars uit te zetten, anders blijft het licht, inclusief de afzuiging, door branden. Graag jullie aandacht hiervoor!

 

Op de natuurgrasvelden worden zes nieuwe ballenvangers geplaatst. Veld 1, veld 2, en het traininsveld krijgen nieuwe ballenvangers. Van de bestaande ballenvangers zijn er inmiddels vier verwijderd door de wagenbouwers van de Losse Flodders. FC Heelweg neemt de ballenvanger op veld 2 af. Hergebruik van materialen door bekenden binnen Beltrum. Een mooie vorm van hergebruik en duurzaamheid.

 

In de zomerperiode zullen de werkzaamheden ten aanzien van de ballenvangers verder worden afgerond. In de tussenliggende periode kan het voorkomen dat er even gevoetbald moet worden zonder ballenvangers. Bedenk de 'Ondergrondse' heeft alles onder controle en het komt goed! Ut duurt effen moar dan he”j ok wat...

2020-sensoren (web 1)
2020-sensoren (web 2)

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae