Doelpunt van de maand: vierde nominatie oktober

2-11-2022

Op zondag 16 oktober 2022 speelde VIOS B. VR1 de derde competitiewedstrijd tegen OSC VR1. In deze wedstrijd is, naast het derde doelpunt van de maand, ook het vierde doelpunt van de maand gevallen. Na een goede actie wordt de bal teruggelegd op Jitske Luttikholt. Op ongeveer 20 meter afstand vanaf het doel schiet ze de bal, net als haar voorgangster, over de keepster heen. Een mooi afstandsschot!

 

Tevens is dit doelpunt het laatste doelpunt dat genomineerd is voor deze maand. Binnenkort opent de stembus om te stemmen op jouw favoriete doelpunt van de maand oktober.

 

Aan het einde van de maand oktober wordt uit alle nominaties een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Jitske Luttikholt scoort

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae