Doelpunt van de maand: vierde nominatie november

29-11-2022

Op zaterdag 26 november 2022 speelde VIOS B. JO19-1 tegen FC Trias JO19-4. Na een kwartier is het eerste doelpunt van deze wedstrijd een feit. Via de kluts komt de bal voor de voeten van Ties Maarse terecht. Hij speelt de bal mooi over de verdediger heen, zodat de bal bij Jamay Lankveld komt. Jamay laat de bal één keer stuiteren en bedenkt zich vervolgens niet. Hij zet VIOS B. JO19-1 op een 1-0 voorsprong door de bal met een hard schot diagonaal in de hoek te schieten. Een schitterende goal! Mede door dit doelpunt wist VIOS B. JO19-1 drie punten te pakken tegen FC Trias JO19-4. De wedstrijd eindigde in 7-3.

 

Tevens is dit doelpunt het laatste doelpunt dat genomineerd is voor deze maand. Binnenkort opent de stembus om te stemmen op jouw favoriete doelpunt van de maand november.

 

Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Jamay Lankveld scoort

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae