doelpunt van de maand: vierde nominatie maart

28-3-2022

Op zondag 27 maart 2022 speelde VIOS B heren 2 de thuiswedstrijd tegen RKZVC 3. In de 2e helft krijgt een speler van VIOS B heren 2 zijn tweede gele kaart waardoor ze met tien man verder moeten spelen. Op dat moment is de stand 1-1. Bij een ingooi van VIOS wordt het spel uiteindelijk goed verlegt naar de andere kant, waarbij de bal via Ron Maarse wordt breed gespeeld naar Sven Haarlink. Uit een moeilijke hoek lukt het hem om de bal bekeken over de keeper heen te schieten, 2-1. Een vreugde-explosie volgt! Vlak na de 2-1 weet VIOS B ook de 3-1 te scoren waarmee de punten in Beltrum blijven. Heren 2, gefeliciteerd met weer een overwinning en Sven met de nominatie.

 

Aan het einde van de maand wordt uit alle nominaties een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen.

 

Nominaties voor doelpunt van de maand worden door het kader van het team doorgegeven aan Michel Ballast en kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Sven Haarlink scoort

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae