Doelpunt van de maand: tweede nominatie december

22-12-2022

Op zondag 4 december 2022 speelde VIOS B. 5 tegen SP. Rekken 3. Tegen het einde van de eerste helft aan maakt Jordy Zieverink een prachtig doelpunt. Nadat de bal heen en weer gaat op het middenveld, komt de bal uiteindelijk bij Bas Stoverink terecht. Bas legt de bal vervolgens klaar voor Jordy. Daarna neemt Jordy de bal iets mee en kijkt waar de keeper staat. Goed gezien van Jordy, want met een bekeken bal passeert hij de keeper die te ver voor het doel stond. Mede door dit doelpunt wist VIOS B. 5 een overwinning te behalen. De wedstrijd eindigde in 5-4.

 

Tevens is dit doelpunt het laatste doelpunt dat genomineerd is voor deze maand. Binnenkort opent de stembus om te stemmen op jouw favoriete doelpunt van de maand december.

 

Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Jordy Zieverink scoort

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae