doelpunt van de maand: tweede nominatie april

19-4-2022

Op zaterdag 9 april 2022 speelde VIOS B JO17-1 de thuiswedstrijd tegen FC Eibergen JO17-3 op het hoofdveld. In de 1e helft staat het binnen een half uur 4-0 in het voordeel van de thuisclub, die hierna simpel de wedstrijd kan uitspelen. Uiteindelijk wordt er met 7-0 gewonnen. Bij deze zeven doelpunten zitten twee pareltjes van vrije trappen tussen. De eerste vrije trap die er wordt ingeschoten is die van Sep Beusink. Sepp, al eerder genomineerd met een vrije trap ongeveer van dezelfde afstand, schiet de bal nu in één keer in de andere hoek, buiten het bereik van de keeper. Misschien lukt het Sep nu wel om de nominatie om te zetten in een doelpunt van de maand. Gefeliciteerd in ieder geval met je nominatie voor de maand april.

 

Aan het einde van de maand april wordt uit alle nominaties een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen.

 

Nominaties voor doelpunt van de maand worden door het kader van het team doorgegeven aan Michel Ballast en kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Seb Beusink scoort

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae