doelpunt van de maand: eerste nominatie april

7-4-2022

Op zondag 3 april 2022 speelde VIOS B heren 7 de thuiswedstrijd tegen Sp Rekken 4 op veld 1. In de 2e helft bij een tussenstand van 3-2 wordt een pass van Jeera Yalom door de tegenstander onderschept, maar geeft het goede voorbeeld door daarna gelijk druk te zetten op de bal. Hierbij verovert hij de bal terug en speelt de bal naar Bram Hanselman die vrij genoeg staat om open te draaien richting het doel van de tegenstander. Hij ziet dat de keeper niet voor zijn doel staat, maar heeft ook een tegenstander voor hem en het doel staan. Hij krult de bal zoals David Beckham in zijn beste dagen langs de verdediger en langs de keeper in het doel. Een knap staaltje techniek die hiermee genomineerd wordt voor doelpunt van de maand april. VIOS B H7 wint uiteindelijk voor het eerst in 2022 een wedstrijd door Sp Rekken met 4-3 te verslaan. Gefeliciteerd heren met de punten en Bram met de nominatie.

 

Aan het einde van de maand april wordt uit alle nominaties een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen.

 

Nominaties voor doelpunt van de maand worden door het kader van het team doorgegeven aan Michel Ballast en kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Bram Hanselman scoort

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae