doelpunt van de maand: derde nominatie maart

28-3-2022

Op zaterdag 26 maart 2022 speelde VIOS B JO12-1G op veld 1 de thuiswedstrijd tegen Longa’30 012-3. VIOS speelt erg goed en weet al heel snel een ruime marge op te bouwen in de eerste helft. Eén van die doelpunten wordt op schitterende wijze gemaakt door Kenji Ballast. De aanval begint bij de keeper (Tardia Branten) die de bal meegeeft aan Jade Koster. Jade ziet Kenji vrij staan aan de linkerkant van het veld. Kenji neemt de bal mee, speelt één tegenstander uit en schiet de bal vervolgens van ver via de binnenkant van de paal binnen. Een vlammend schot met precisie die de keeper van de tegenstander kansloos laat en een nominatie oplevert voor het doelpunt van de maand. VIOS B JO12- 1G wint de eerste wedstrijd in fase 4 uiteindelijk overtuigend met 10-2.

 

Aan het einde van de maand wordt uit alle nominaties een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen.

 

Nominaties voor doelpunt van de maand worden door het kader van het team doorgegeven aan Michel Ballast en kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Kenji Ballast scoort

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae