Doelpunt van de maand: derde nominatie februari

28-2-2023

Op zondag 26 februari 2023 speelde VIOS B. 4 een competitiewedstrijd tegen v.v. Rietmolen 2. Met nog een aantal minuten op de klok staat het 3-3 en op dat moment is VIOS B. 4 in de aanval. Na een geblokt schot wordt de bal alsnog op doel geschoten, maar helaas voor VIOS B. 4 redt de keeper van v.v. Rietmolen 2. Desalniettemin komt de bal voor de voeten van Luc Nijhuis en met een snoeihard schot weet hij de bal zowat door het net heen te rammen! Deze late treffer zorgde er uiteindelijk voor dat VIOS B. 4 de drie punten thuis houdt. De wedstrijd eindigde in 4-3.

 

Tevens is dit het laatste doelpunt dat genomineerd is voor de maand februari. Binnenkort opent de stembus om te stemmen op jouw favoriete doelpunt van deze maand.

 

Aan het eind van de maand februari wordt uit alle nominaties een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Luc Nijhuis scoort

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae