doelpunt van de maand: derde nominatie april

19-4-2022

Op zaterdag 9 april 2022 speelde VIOS B JO17-1 de thuiswedstrijd tegen FC Eibergen JO17-3 op het hoofdveld. In de 1e helft staat het binnen een half uur 4-0 in het voordeel van de thuisclub, die hierna simpel de wedstrijd kan uitspelen. Uiteindelijk wordt er met 7-0 gewonnen. Bij deze zeven doelpunten zitten twee pareltjes van vrije trappen tussen. De tweede vrije trap wordt dit keer opgezet door Loek te Woerd. Hij laat de keeper denken dat hij de bal over de muur gaat krullen, maar uiteindelijk schiet Loek juist de bal met veel snelheid hoog de andere hoek in. Keeper wederom kansloos bij een vrije trap van VIOS. Loek weet deze wedstrijd 4x te scoren. Als je zo vaak scoort, dan is de kans dat je wordt genomineerd ook groter. Loek heeft een patent op het maken van mooie doelpunten, want dit is al de derde keer dat een doelpunt van hem ook wordt genomineerd voor doelpunt van de maand. Loek won al eerder het doelpunt van de maand in februari.

 

Aan het einde van de maand april wordt uit alle nominaties een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen.

 

Nominaties voor doelpunt van de maand worden door het kader van het team doorgegeven aan Michel Ballast en kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Loek te Woerd scoort

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae