Afbeelding: 2015-sportpark De Sonders (2) - web

'de Sonders' – een update

11-11-2019

Sportpark ‘de Sonders’ is ligt er mooi bij. Een verdienste van vele vrijwilligers met een lange geschiedenis. We willen dit graag zo houden en zijn dan ook blij met opmerkingen over gebreken en zaken die beter kunnen.

 

Met enige regelmaat krijgen wij opmerkingen waar we mee aan het werk gaan. Betreffende het trainingsveld is geconstateerd dat er storingen zijn met betrekkingen tot de verlichting. Soms doen bepaalde lampen het en soms weer niet.

 

Na “diepgaand recherche werk” heeft de leverancier toegeven dat er een bepaalde serie lampen gemonteerd zijn met een haperende bedrijfszekerheid. Momenteel heeft dit onze volle aandacht en wij hopen dit op korte termijn te kunnen op lossen.

 

De lichtmast naast het scorebord op het kunstgrasveld functioneert ook niet naar behoren. Het is gebleken dat een lamp is gebroken. Dit heeft zo zijn oorzaken maar op korte termijn moet het gehele frame met de twee lichtarmaturen vervangen worden door een nieuwe.

 

Verder is het opgevallen dat de ballenvanger op het trainingsveld, degene welke evenwijdig staat met het kerkpad, weinig gebruikt wordt. Wanneer hier meer gebruik van gemaakt wordt kunnen de strafschopgebieden meer gespaard worden. Graag jullie aandacht hiervoor. Samen maken we het mooi en houden we het mooi.

 

Dank voor jullie medewerking - 'de Ondergrondse'.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae