Afbeelding: 2018-Bob Hartjes (scheidsrechter) (web)

Meld je aan voor de cursus verenigingsscheidsrechter

1-6-2018

We zijn op zoek naar personen die af en toe een jeugd- en/of seniorenwedstrijd willen fluiten. Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden? Denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken om dat voor elkaar te krijgen? Dan ben jij de juiste persoon om de cursus verenigingsscheidsrechter te volgen. Meld je via onderstaand opgaveformulier of mail naar ivospilman@hotmail.com snel aan!

 

De cursus van in totaal 4 bijeenkomsten zullen we bij voldoende opgaves (ca. 12 personen) in het najaar op sportpark De Sonders organiseren.

 

Aan de slag
Wij zorgen voor een gedegen praktische opleiding met een ervaren KNVB-docent, zodat je voldoende voorbereid aan de slag kunt bij wedstrijden van junioren en senioren. Tijdens de cursus oefen je op het veld met leiding te geven aan 22 spelers en het toepassen van de spelregels.

 

Opdrachten
De opleiding bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3 uur en wordt betaald door onze vereniging. Er wordt één cursusavond per maand ingepland. Daarnaast fluit je minimaal 4 stagewedstrijden bij vv V.I.O.S. Beltrum onder begeleiding van een praktijkbegeleider scheidsrechter. Tijdens deze cursus krijg je opdrachten die altijd te maken hebben met je eigen wedstrijden.

 

Wedstrijden
Als je de scheidsrechterscursus goed hebt doorlopen, ontvang je het diploma ‘Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal’. In overleg met onze wedstrijdsecretarissen Ronald Haarlink en Rob Klein Tuente kun je vervolgens worden aangesteld bij jeugdwedstrijden en/of wedstrijden in het seniorenvoetbal bij vv V.I.O.S. Beltrum.

 

Opgave
Je kunt je voor de scheidsrechtercursus opgeven via onderstaand opgaveformulier of stuur een mail naar Ivo Spilman (ivospilman@hotmail.com) Voor meer informatie kun je ook bij Ivo terecht: 06 – 13 37 29 39.

 

Tot slot
Slaag je, dan krijg je een KNVB diploma en een scheidsrechterstenue van de vereniging!

 

Opgaveformulier verenigingsscheidsrechter

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae