Afbeelding: 2020-corona

Corona - Verzoek tijdelijk niet bezoeken uitwedstrijden

29-8-2020

Beltrum 29 Augustus - Zoals ongetwijfeld bekend zijn alle sportverenigingen de afgelopen periode drukdoende geweest om diverse corona-protocollen te schrijven, te communiceren, te herzien en actueel te houden.

 

Aangezien de protocollen soms per club op details afwijken, maar de belangrijkste regels toch wel 'houd 1,5 meter afstand en vermijd drukte' is, roepen wij onze fanatieke supporters op om tijdelijk geen uitwedstrijden van onze elftallen te bezoeken. Dit geldt dus ook voor ons eerste elftal. Op deze manier dragen wij ons steentje bij om 'drukte te vermijden' bij ontvangende verenigingen. Vanuit het bestuur zal wel minimaal 1 á 2 personen aanwezig zijn bij uitwedstrijden, als aanspreekpunt voor de ontvangende vereniging.   

 

Bij thuiswedstrijden zijn jullie uiteraard van harte welkom om onze elftallen en jeugdteams te supporteren, maar houd u ten alle tijden aan de geldende regels op sportpark De Sonders en volg de voorschriften vanuit het bestuur op. 

Gebruik je gezonde verstand en pak je verantwoordelijkheid!

Samen kunnen we er dan voor zorgen dat we kunnen blijven sporten.  En wellicht kunnen we in de nabije toekomst dan de regels weer wat versoepelen. 

 

Vertrouwende op uw begrip en bij voorbaat dank voor jullie proactieve medewerking. 

 

Bestuur vv V.I.O.S. Beltrum

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae