Afbeelding: 2020-herstart-corona (web)

Corona - trainingen jeugd weer gestart

4-5-2020

Beltrum 4 Mei - De trainingen voor de jeugd zijn weer gestart. Als eerste mag de jeugd van 12 jaar en jonger weer sporten. Dit wel onder begeleiding en met in acht neming van enkele regels. 

 

De ouders kunnen de kinderen brengen of ophalen op de parkeerplaats voor sportpark 'De Sonders'. Voorzitter William Slotboom en jeugdvoorzitter Benny Krabbenborg zijn aanwezig om te helpen een en ander in goede banen te leiden. Hoofd opleidingen Michel Ballast instrueerde de jeugdtrainers.

Ook niet-leden zijn uitgenodigd om mee te sporten. Bij de voetballers werd hier gebruik van gemaakt. Overigens waren niet alleen voetballers actief. Ook de jongste volleyballers konden sporten aangezien de beachvelden inmiddels zijn aangelegd. Een onofficiële opening door de meiden van VIOS-volleybal. Veel enthousiasme en blije gezichten!

 

De jeugd zelf is blij dat het weer sporten kan. Met dank aan de inzet van jeugdcommissie en jeugdkader is dit mogelijk. Vanaf 11 Mei kan de jeugd van 13 tot en met 18 jaar ook weer sporten.

Fotoalbum - trainingen jeugd weer gestart

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae