Afbeelding: 2020-corona

Corona - Oproep en afspraken na 26 Januari

28-1-2022

Beltrum 26 Januari - Zoals jullie ongetwijfeld vernomen hebben, heeft het kabinet besloten dat er vanaf vandaag woensdag 26januari gelukkig weer enkele versoepelingen op de coronamaatregelen mogelijk zijn. Zie ons dossier corona voor actuele informatie.

 

Zo mogen alle jeugd- en seniorenteams weer de gehele dag gezamenlijk trainen zonder 1,5 meter afstand. Dus ook in de avonduren. Wel gelden er strikte regels m.b.t. Corona-Toegangs-Bewijs en dragen van mondkapjes in de kleedkamers. Wedstrijden zijn weer toegestaan en publiek is ook weer welkom op ons sportpark. In overleg met Sportcentrale V.I.O.S. is de kantine ook weer geopend.. 

 

Graag verwijzen wij jullie naar het actuele corona-protocol waarin alle regels terug te lezen zijn. We gaan er vanuit dat eenieder hier serieus mee om gaan en haar verantwoordelijkheid neemt. Op deze manier zijn er in de nabije toekomst hopelijk meer versoepelingen mogelijk.

 

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Secretaris Ivo Spilman en/ of voorzitter William Slotboom.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae