Afbeelding: 2020-corona

Corona - “Het mag weer! Maar niet voor iedereen, zorgvuldig en onder strikte regels!”

23-4-2020

Degenen die afgelopen 21 april, hebben gekeken naar de persconferentie van de regering zal gehoord hebben dat voor de jeugd van 12 jaar en jonger weer de mogelijkheid komt om samen te gaan sporten. Lekker voetballen! Het mag weer. Nog geen wedstrijden maar wel trainen met elkaar. En voor de spelers van 13 t/m 18 jaar mag er ook weer getraind worden maar onder strikte regels.

 

Binnen VIOS B. zijn we aan het kijken hoe we dit vorm gaan geven. Het organiseren is niet het grootste probleem. Dit gaat ons, met onze ervaring, wel lukken. Belangrijkste afweging binnen het bestuur en de jeugdcommissie is; Doen we de goede dingen en doen we ze goed! Zorgvuldigheid is geboden. Naar jullie als spelers, maar ook naar de trainers en ouders die tevens een verantwoording hierin hebben. En natuurlijk als club naar de Beltrumse gemeenschap.Het virus is immers nog volop aanwezig! Er sterven dagelijks nog veel mensen.

 

VIOS B. wil de voorwaarden goed geregeld hebben alvorens we starten en heeft hierover contact met de KNVB en vooral met de gemeente die een regiefunctie in deze heeft. Zijn de voorwaarden goed ingevuld dan kunnen we snel beginnen. Maar geef ons even de tijd om alles goed te regelen en duidelijkheid te creëren. Vorderingen zullen we communiceren via de gebruikelijke kanalen.

 

We moeten nog steeds vol houden om samen ervoor te zorgen dat we het virus de baas worden en blijven.  Het betekent ook dat het sportpark nog tot nader orde gesloten is.

 

Denk goed aan jezelf en aan elkaar! Blijf gezond.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae