Afbeelding: 2023-Michel Ballast-verlenging (web-2)

Contractverlening met Michel Balllast - hoofd opleidingen

30-3-2023

Beltrum 29 Maart - Michel Ballast verlengd voor twee jaar bij vv VIOS B!

 

Sinds enkele jaren is Michel Ballast hoofd opleiding vv VIOS B. Een functie waar we als vv VIOS B. trots op zijn! In de samenwerking met Michel is er de afgelopen jaren veel bereikt.

 

Zo zijn de kernwaarden voor training en wedstrijden beschreven. En zijn er een pedagogisch beleidsplan in combinatie met een pedagogisch werkplan opgesteld. Daarnaast is het technisch beleidsplan (jeugd voetbal beleidsplan) door hem beschreven gevolgd door het beleidsplan: ‘talent ontwikkeling’. Allemaal  belangrijk voor ons als  relatief kleine club!

 

Het tekent ook de ambitie die we als club hebben. We hebben inmiddels stappen gezet, maar we zijn er nog niet. De volgende stap is het beleid binnen de club te borgen! Vandaar dat we als vv VIOS B ons gelukkig prijzen dat Michel zijn contract met twee jaar heeft verlengd. Er staat nog vel werk te wachten maar we hebben er alle vertrouwen in dat Michel samen met de jeugd commissie dit gaat lukken. Natuurlijk houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen hieromtrent via de site

 

De bovengenoemde beleidsstukken kunt u ook lezen op www.viosbeltrum.nl en zijn te vinden onder de <OVER VIOS> en daaronder <INFORMATIE>. Mocht u hier vragen of opmerkingen over hebben, neem dan contact op met Michel of een lid van de jeugdcommissie. vv VIOS B is van ons allemaal en we willen het beste voor onze kinderen.

 

Benny Krabbenborg, bestuurslid jeugd voetbal.

2023-Michel Ballast-verlenging (web-1)
2023-Michel Ballast-verlenging (web-2)

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae