Circuittraining: een nieuw team!

25-8-2021

De eerste circuittraining voor de jeugd t/m de Jo12 is deze week weer van start gegaan. Helaas hebben we bij de circuittraining afscheid moeten nemen van Carmen te Bogt (gaat de meisjes trainen), Gijs Berentsen, Sanne Bleumink en Wiep Hoitink. Bedankt voor jullie inzet en tijd! Diederick Brinkerhof is ook dit seizoen de coördinator van de Circuittraining. Sven Haarlink, al jaren trainer bij de circuittraining, zal zich dit seizoen met name bezighouden met de Jo12-1.

De spelers hebben afgelopen maandag een aantal nieuwe gezichten gezien op het veld. De nieuwe trainers zijn: Loek te Woerd (zelf speler Jo17-1), Jesse Luttikholt (speler H3), Siem Stevens (speler Jo19-1), Lynn Heutinck (speler Vrouwen 2) en Jenneke Abbink (heeft zich aangeboden na de oproep op de website). We zijn heel erg blij dat deze trainers positief hebben gereageerd op de vraag te helpen als trainer op de maandagavond. We wensen iedere trainer veel succes dit seizoen met het ontwikkelen van onze jongste jeugd!

Circuittraing VIOS B. Elke maandag van 18.15 tot 19.15 uur op het hoofdveld
Mocht je ook interesse hebben om (incidenteel) training te geven bij de circuittraining, neem dan contact op met Michel Ballast. We hopen de groep nog uit te kunnen breiden met een aantal trainers.

Van links naar rechts: Jesse Luttikholt, Siem Stevens, Sven Haarlink, Loek te Woerd, Diederick Brinkerhof en Jenneke Abbink
Van links naar rechts: Jesse Luttikholt, Siem Stevens, Sven Haarlink, Loek te Woerd, Diederick Brinkerhof en Jenneke Abbink

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae