Ton Scharenborg ontvangt uit handen van Frans Peterman nieuwe wedstrijdballen

Café De Kroon sponsort recreatief voetbal

1-9-2017

Vrijdag 1 September - Ton Scharenborg ontvangt uit handen van Frans Peterman nieuwe wedstrijdballen voor het recreatieve voetbal. 

De voorbereidingen op de nieuwe competitie zijn al gestart en verschillende elftallen hebben al een nieuwe wedstrijdbal ontvangen. Werden ze in het verleden door onze vereniging zelf aangeschaft, dit jaar worden ze gesponsord door café 'de Kroon'. Frans en Annelies zijn enthousiast over VIOS! Nieuwe trainingspakken voor Heren 2 werden het afgelopen seizoen al aangeschaft. Voldoende reden voor Heren 2 om café 'de Kroon' eens extra te bezoeken. Open staan voor een ander, elkaar helpen en gezelligheid, daar staat café 'de Kroon' voor.

Deze keer is het recreatieve voetbal aan de beurt. Alle recreatieve elftallen, Heren 2 tot en met Heren 9, evenals Vrouwen 2 zal een nieuwe wedstrijdbal ontvangen. Veel plezier en goede resultaten gewenst door Frans en Annelies. Een mooi gebaar van de familie Peterman en een bijdrage waar bestuur en leden erg blij mee zijn. Ben je in Groenlo, dan ben je ook van harte welkom bij café 'de Kroon'!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae