Afbeelding: 2018-voetbalquiz (Bob en Brent-web)

Brent en Bob winnen Voetbalquiz 2018

26-5-2018

Brent Nijhuis en Bob Groot Kormelink zijn de winnaars geworden van de tweede VIOS Voetbalquiz. Zij wisten vrijdagavond de meeste vragen goed te beantwoord en mogen zich hierdoor een jaar lang de voetbalkenners van VIOS noemen.

 

De vreugde - of was het opluchting? - was na afloop groot bij de winnaars. En die was terecht, want de concurrentie was niet groot, maar wel zwaar. Na de eerste twee rondes ontliepen de vijf finalisten elkaar niet veel, Brent en Bob sloegen hun slag in de finale. Zij wisten maar liefst zeven Nederlandse spelers te noemen die ooit in de Russische competitie hebben gespeeld. Daarnaast wist het duo dat ‘Il Maestro’ de bijnaam is van Andrea Pirlo en herkenden ze de Nigeriaanse spits Ahmed Musa van de foto. Ze bleven in puntenaantal de duo’s Rick Klein Gunnewiek/Robin Klein Falckenborg en Michel Ballast/Joost Tuinte voor. De winnaar van vorig jaar, Boet Leemreize, speelde deze editie niet met Ties Leemreize maar met Nicolai Huls. Waar het precies aan lag, is onbekend, maar het duo eindigde buiten het podium, op een vierde plaats. In totaal deden er negen koppels mee.

 

De voetbalquiz is een initiatief van de sociabiliteitscommissie, die twee jaar geleden opgericht werd om meer activiteiten binnen de club te ontplooien. Ook vorig jaar werd de quiz georganiseerd, toen deden er meer koppels mee. De gekozen datum van dit jaar speelt daarbij een rol; veel potentiële deelnemers bleken hun vrijdagavond al anders ingevuld te hebben. De sociabiliteitscommissie wil de quiz volgend jaar vlak na of in de winterstop plannen.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae