Afbeelding: 2019-voetbalplaatjes (web)

Breng jouw dubbelen naar Jan en Dinie - Update voetbalplaatjes update

26-6-2019

Aanstaande zaterdag is de grote Voetbalplaatjesfinaledag!  Tot en met komende vrijdag krijg je bij de boodschappen van de COOP nog voetbalplaatjes. Wat over is, stelt Nico Pronk ter beschikking aan de grote finaledag in de Spilsoos.

 

Momenteel weten velen de weg naar Jan en Dinie Bouwmeesters al te vinden. Pakjes met dubbelen worden hier ingeleverd en deze worden vervolgens gesorteerd. Vervolgens wordt ieders lijstje met ontbrekende plaatjes zoveel mogelijk aangevuld. Alle albums moeten vol! Dit is het uitgangspunt van de actie. Daarvoor is jouw hulp nodig.

 

Liggen bij jou thuis nog dubbelen. Doe je noaberplicht en breng ze naar de Hassinkstraat 8. Anderen zitten misschien op het plaatje uit jouw stapeltje te wachten. Zoek je nog plaatjes? Maak een lijstje deel deze met Jan en Dinie of kom zaterdag met jouw lijstje naar de sportkantine tussen 10.00 en 14.00 uur. Voor het sorteren en de plaatjesmarkt komen extra handjes van pas. Neem contact op met janbouwmeesters@live.nl of 0544 481200.

 

Wij danken nu al de COOP voor alle service en hopen dat alle Beltrummers de weg naar onze enige supermarkt blijven vinden! Samen houden we alle voorzieningen binnen ons dorp in stand!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae