Afbeelding: 2019-interland Jong Oranje (web)

bezoek interland Jong Oranje

1-6-2019

We waren erbij! Dat waren meer dan 50 VIOS kinderen en vrijwilligers, bij de interland van Jong Oranje tegen Jong Mexico. 

 

Het is 30 mei 18.30 uur bij het VIOS terrein. 40 kinderen van JO8 t/m JO13 en 11 vrijwilligers staan klaar om naar De Vijverberg af te reizen. We hebben er zin in om de talenten van Nederland te bewonderen. Na wat eten/drinken liepen we naar het stadion. We zitten in vak 22. Dit is niet zomaar een vak, dit is het vak waar normaal de fanatieke Graafschap supporters zitten de "Brigata Tifosi". Sommige kinderen voelen zich als een vis in het water in dit vak. 

 

Jong Oranje moet tegen de bikkelhard spelende Mexicanen. Maar het overvloedig talent van Jong Oranje overklast Jong Mexico met 5-1. Na 1 minuut was het al 1-0 door een doelpunt van Strengs (AZ) op aangeven van Malen (PSV). Na 10 minuten was het Malen zelf die vanuit een onmogelijke hoek raak schoot. De 3-0 was een eigen doelpunt en de 4-0 was een pegel van Malen via onderkant lat. Na de rust schoort Jong Mexico eerst tegen via een van richting veranderd schot waarna Jong Oranje nog met een mooie aanval de eindstand bepaalde.

 

Deze namen van spelers zul je aankomende jaren veel horen op de Nederlandse velden samen met de nieuwe keeper van Ajax, Kjell Scherpen. Ook Ludovit Reis (gaat van Groningen naar Barcelona) en Justin Kluivert startten in de basis elf van Jong Oranje.  Na de wedstrijd nog even de spelers toejuichen om vervolgens weer met een voldaan gewoel af te reizen naar Beltrum. 

Fotoalbum - bezoek interland Jong Oranje

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae