Afbeelding: 2019-logo FC Twente

Beltrum geet noar Twente!

7-12-2019

In het kader van activiteiten voor de club, heeft VIOS het prachtige idee opgevat om met de club en eenieder uit het dorp die dat graag wil gebruik te maken van de verenigingsactie van FC Twente. Met de hele vereniging en het dorp kun je tegen gereduceerd tarief een thuiswedstrijd van FC Twente in de Grolsch Veste bezoeken. Mede door het voor iedereen gunstige tijdstip is gekozen voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op zaterdag 21 maart 2020. De aftrap is om 18.30u!

 

Een geweldig initiatief om als club, als één grote familie, samen wat te doen. Omdat VIOS voetbal onderdeel is van het dorp Beltrum willen we eenieder die dit leuk vindt de mogelijkheid bieden om mee te gaan. Van de jongste jeugd tot de oudste senior samen op pad. Om deel te nemen hoef je dus geen lid van VIOS te zijn!

 

De verenigingsactie is opgezet vanuit FC Twente. Zij reserveren plaatsen voor de vereniging en zorgen dat de VIOS-delegatie, hopelijk een hele grote, bij elkaar zit. Dit betekent dat iedereen zich met vrienden, bekenden, ouders/verzorgers of teamgenoten kan aanmelden voor tickets en FC Twente zorgt dat je samen op één tribune hopelijk geniet van een mooie en spannende wedstrijd! We gaan er van uit dat supporters in ons dorp van andere clubs het club- en dorpsgevoel een keer voorop stellen. Het belooft een geweldige avond te worden!

Wat kunnen we u nu al meedelen:

  • De wedstrijd is op zaterdag 21 maart 2020 om 18.30 uur
  • De kosten voor het wedstrijdkaartje zijn verkrijgbaar voor maar € 15,00
  • Voor elk verkocht wedstrijdkaartje stort FC Twente € 2,- terug in de clubkas van VIOS
  • Voor iedere 10 deelnemers ontvangt VIOS een Derbystar wedstrijdbal van FC Twente
  • We zullen gezamenlijk busvervoer organiseren 
  • Beltrum weet hoe een feestje te bouwen in de Grolsch Veste.

 

Komende weken gaan we verder kijken wat er nodig is om dit tot een prachtige dag te maken. Zeker voor de jeugdvoetballers. Natuurlijk hebben we aandacht voor de kosten. Zoals hierboven vermeld gaat er van iedere bezoeker € 2,00 terug naar VIOS en krijgen we per 10 deelnemers een Derbystar wedstrijdbal cadeau, dus als VIOS voetbal krijgen we er ook wat voor terug! Verdere ontwikkelingen volgen via de website en andere gebruikelijke kanalen. Geef je nu alvast op via onderstaand formulier.

 

 

Aanmelden (* verplicht veld)


Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae