Balletje trappen?

Balletje trappen? - de app

11-7-2019

Het idee

Kinderen die graag in de zomerperiode willen voetballen maar niet zoveel kinderen bij elkaar krijgen om een partijtje te spelen willen we als Sport Federatie Berkelland helpen om toch snel een groep voetballers bij elkaar te krijgen. Daarom willen we proberen of de gratis Balletje trappen?-app uitkomst biedt.  


De bedoeling 
Het is de bedoeling dat we in de zomerperiode elkaar oproepen om te komen voetballen. De  Sport Federatie Berkelland in samenwerking met een trainer/ouder van VIOS Beltrum zorgen voor de begeleiding. Vooral in de zomerperiode als er niet meer getraind wordt bij de clubs kan dit natuurlijk erg handig zijn. In Beltrum voetballen we op het veld van VIOS. Na de zomerperiode gaat de app uit de lucht en kun je weer gewoon gaan trainen bij je eigen club natuurlijk. 


Aanmelding 
Ben je 6-12 jaar en wil je graag voetballen? Zorg dan dat je in deze app komt door een appje te sturen naar Anouk Groot Kormelink van de Sport Federatie Berkelland 06-30442437 of een mailtje naar anouk@sportfederatieberkelland.nl met jouw mobiele nummer of die van de ouders. Dit nummer voegen wij dan toe aan de Balletje trappen?-app en wie weet kan jij deze zomer wel heel vaak een balletje trappen? 


Volg ons! 
Volg de Sport Federatie Berkelland op Facebook(Sport Berkelland) en Instagram (sportfederatieberkelland) en natuurlijk via onze website www.sportfederatieberkelland.nl 
 


Groetjes VIOS Beltrum en Sport Federatie Berkelland

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae