Afbeelding: AtB (3)

Arjan bedankt!

9-12-2018

Zaterdag 8 December speelde Arjan te Bogt tegen SV Grol zijn laatste wedstrijd voor VIOS 1. Hiermee zet hij een punt achter een bewogen jaar.

 

Enkele jaren geleden maakte Arjan de overstap van Longa ’30 naar VIOS. Bij VIOS was vader Leo vele jaren bestuurslid en voorzitter. Als kleine jongen kwam Arjan al mee naar de bestuurskamer en in die jaren werden er ook wedstrijden tegen SV Grol gespeeld. Een talentvolle selectie heeft toen ook kansen op promotie naar de 3e klasse gehad, maar niet waar kunnen maken. Vader Leo heeft dit altijd spijtig gevonden.

 

Na het kampioenschap in 2014 werd Arjan speler bij VIOS en Leo zijn grootste supporter. De 3e klasse was wederom een doel bij de familie te Bogt. Met hulp en inzet van Arjan wist VIOS promotie naar de 3e klasse te realiseren. Helaas mocht vader Leo dit niet mee maken.

 

Arjan bedankt voor jouw bijdrage aan VIOS in en naast het veld. Een toonbeeld van karakter. Wil je iets bereiken dan is inzet de basis. Weet je dit te koppelen aan talent en intelligentie dan is veel mogelijk. Arjan bedankt!

AtB (1)
AtB (2)
AtB (3)

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae