Afbeelding: 2022-certificering jeugdtrainers (web)

Aftrapmodule KNVB: alle jeugdtrainers VIOS Beltrum gecertificeerd!

7-10-2022

Via deze weg willen we 19 jeugdtrainers van vv VIOS Beltrum feliciteren met het behalen van hun Aftrapmodule trainerscertificaat van de KNVB. Op woensdag 7 oktober j.l. kwam docent Bert Spekking namens de KNVB onze jeugdtrainers meenemen in de wereld van de jeugdtrainer en coach.

 

Om mee te beginnen werden alle jeugdtrainers bedankt. Want zonder jeugdtrainers kunnen onze jeugdleden niet trainen. Na de opening is er gesproken over waarom een trainer jeugdtrainer is geworden, wat spelers leuk vinden aan voetbal, wat een goede trainer/coach is volgens de jeugdspelers en werden de vier kwaliteiten van een jeugdtrainer uitgebreid besproken. De vier kwaliteiten van een trainer zijn:

  • Structureren
  • Stimuleren
  • Individuele aandacht
  • Regie overdragen

 

Deze vier kwaliteiten kwamen ook weer terug in de praktijk, waarbij onze Jo11 en Jo12 teams een wedstrijd speelden. Bij de praktijk volgden de jeugdtrainers jeugdtrainer Jordy Zieverink. Na deze korte wedstrijd gingen we door naar de training. In twee oefeningen werden de spelers van de o12 meegenomen in de doelstelling aanvallen. We willen Jordy Zieverink bedanken voor het verzorgen van de praktijk.

 

Eenmaal binnen werd de praktijk uitgebreid besproken en mochten alle trainers aangeven wat ze top vonden aan de training/coaching van Jordy en welke tip ze vanuit deze praktijk zichzelf konden geven.

 

Aan het eind van deze (lange) avond werd de organisatie binnen de club besproken. Conclusie is dat de jeugdtrainers (meer dan) tevreden zijn over de begeleiding vanuit de jeugdcommissie en hulp van ouders.

 

Wij feliciteren de volgende jeugd- en circuittrainers:

 

Jeroen Gideonse - Carmen te Bogt - Coen te Woerd - Hugo te Woerd - Tom Walterbos - Thijmen Stortelder - Jikke Huinink - Jordy Zieverink - Loek te Woerd - Jasper te Boome - Stijn Berentsen - Raun te Bogt - Nout Ribbers - Eline Wolterinck - Fedde Kasteel - Marcel Nijbroek - Eize Stevens - Aniek Ballast - Jenneke Abbink

 

Wij streven ernaar alle jeugdtrainers 3 á 4 keer per jaar door middel van een train de trainer (nieuwe) kennis (mee) te geven.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Michel Ballast

Hoofd Opleidingen VIOS B

 

T: 0620108046

Fotoalbum certificering jeugdtrainers

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae