Afbeelding: 2022-ouders tegen kinderen (web)

Afsluiting seizoen ouders tegen de kinderen: alleen maar winnaars…

23-6-2022

Op zaterdag 11 juni hebben we voor de jeugd t/m de O12 samen het voetbalseizoen afgesloten door de laatste wedstrijd van het seizoen te spelen tegen de ouders.

 

Van 13.30 uur tot 14.30 uur speelden de spelers van de O8 en O9 tegen de ouders op drie verschillende veldjes. Vanaf 14.30 uur speelden de O10 op één veld en de O11/O12 samen op één veld. Er waren geen wissels, broertjes en zusjes deden mee en gelijke aantallen zagen we niet. De hele wedstrijd stond in het teken van samen voetballen met plezier. En dat was er!

 

Het was een leuke en ook warme middag, waarbij de ouders voor de drinkpauze toch iets meer doelpunten maakten dan de spelers. Na de drinkpauze vloeiden de krachten weg bij de ouders en soms met een beetje hulp wisten de meeste jeugdteams toch nog te winnen! Na de wedstrijden werden er nog penalty’s geschoten. Na de wedstrijden gingen de meeste spelers met hun ouders nog even uitrusten en napraten op het terras bij de kantine onder het genot van een frisje en een sapje.

 

Volgend seizoen komt er zeker een vervolg, vooralsnog op zaterdag 10 juni 2023. Noteer maar vast in de agenda! Hopelijk “durven” er dan nog meer ouders mee te doen.

 

Namens deze weg worden Michel Ballast, Jordy Zieverink en Bram Roelvink bedankt voor de organisatie.

Fotoalbum ouders tegen de kinderen

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae