Afbeelding: 2019-afscheidswedstrijd Monique en Roy (web)

Afscheidswedstrijd Monique en Roy

19-5-2019

Zondag 19 Mei - Monique Rooks en Roy Tammel hebben hun afscheidswedstrijd bij VIOS VR1. De wedstrijd wordt gespeeld tegen VDZ en gaat helaas met 9-5 verloren. Toch is er een mooi einde aan dit voor VR1 moeilijke seizoen. Monique Rooks scoort een doelpunt en dat was haar nog niet gelukt dit jaar! Gelukkig hebben we de video!

 

Het einde van twee legendarische tijdperken, het vertrek van Roy en Monique, zo start Rebecca Knooihuizen haar speech. Waar Roy vroeger zijn bedenkingen had bij vrouwenvoetbal, daar is hij tegenwoordig helemaal om. Volgend jaar gaat hij verder bij Witkampers VR1. We wensen hem daar veel succes bij, vv Witkampers ook! Zij krijgen een fanatieke trainer met een gedetailleerd geheugen. De VIOS-vrouwen bedanken Roy voor 200% inzet in de afgelopen drie jaren. Partner Annemarie wordt speciaal bedankt voor haar kalmerende werking op Roy. 

 

Monique is een oudgediende bij VR1 en voetbalde al op het moment dat een aantal van de huidige speelsters nog verwekt moest worden. Een ander deel van de huidige selectie was net in het bezit gekomen van strik- en/of zwemdiploma. Jarenlang heeft Monique een positieve stempel gedrukt in de verschillende voetballagen van VIOS. Leidster bij de meisjes, ontwikkeling van website en social media en nog meer. Monique gaat met pensioen, tijd om andere dingen te doen. Voor het zover is, etaleert ze nog één keer één van haar voetbalkwaliteiten, een verwoestend schot. 

 

Monique en Roy, hartelijk dank voor jullie bijdrage. Tot ziens op sportpark 'De Sonders'. 

 

 

 

Fotoalbum - Afscheidswedstrijd Monique en Roy

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae