Afbeelding: Sneeuw doel

Afgelasting

25-10-2019

Met het oog op de veranderende weersomstandigheden hebben consul en wedstrijdsecretariaat een overleg gehouden met betrekking tot mogelijke afgelastingen. Gebleken is dat door een grotere trainingsopkomst en verkleining van het trainingsveld meer gebruik moet worden gemaakt van veld 2. Naast het kunstgrasveld en het trainingsveld is veld 2 het derde veld met verlichting. 

 

Uit gesprekken met vrijwilligers van de 'ondergrondse' en professionals is duidelijk geworden dat veld 2 iets meer belast mag worden. Met andere woorden ‘het gras mag iets meer geplaagd worden’. Omdat veld 2 ook van groot belang is voor het spelen van wedstrijden zijn we tot de volgende uitgangspunten gekomen:

 

De velden worden gekeurd door consuls en wedstrijdsecretariaat. Op zaterdag door Jan Bouwmeesters, Ronald Haarlink en Rein Lepping. Op zondag door Jan Bouwmeesters en Theo Helmers. Op zondag wordt er ook een beslissing genomen over het gebruik van veld in het vervolg van de week. Hierbij wordt rekening gehouden met de omstandigheden en de weersverwachting.  Wanneer er besloten wordt tot afgelasting in het vervolg van de week, zal dit op de website gepubliceerd worden en door het wedstrijdsecretariaat aangegeven worden in het programma voor de komende week

 

Wanneer trainers tijdens de training gebruik maken van veld 2 moeten zij de strafschopgebieden ontlasten. Bij gebruik van doelen moet gebruik worden gemaakt van verplaatsbare doelen welke op de rand strafschopgebied worden geplaatst. Heeft het weer zich anders gedragen dan voorspeld (extra regen/sneeuw), dan wordt van de trainers verwacht dat zij zich aanpassen aan de situatie. Ten aanzien van sneeuw op kunstgras geldt de regel wit op groen betekent afgelasting. 

 

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae